“HATIRAN YETER” FİLMİNDEN FRAGMAN YAYINLANDI

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in başrollerini paylaştığı “Hatıran Yeter” filminin fragmanı yayınlandı. “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Yapımcılığını Berton Medya’nın üstlendiği, Ömer Faruk Yardımcı’nın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği “Hatıran Yeter”, 80’lerde başlayıp günümüze dek  uzanan etkileyici bir hikâyeyi konu alıyor.

Kaçarak evlenen iki gencin, Zehra (Belçim Bilgin) ile Adem’in (Burak Sevinç) aşkı, oğulları Baha’nın (Aytaç Şaşmaz) dünyaya gelişiyle taçlanıyor. Ne var ki Baha henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı yüzünden işitme yetisini kaybediyor. Yaşıtlarından çok daha zorlu bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla (Sümeyye Aydoğan) tanışmasıyla değişiyor. Ancak bu aşkın önüne de büyük engeller çıkıyor. 

Oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Furkan Kalabalık, Ayşegül Asar, Deniz Türkali ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı, çekimleri Mudanya-Tirilye’de yapılan “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’tan itibaren vizyonda yerini alacak!

Diğer Yazılar: FikriSinema
“ATATÜRK 1881 – 1919 (1. FİLM)”, AÇILIŞINI GİŞENİN ZİRVESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ
Mustafa Kemal Atatürk’ün hikâyesini konu edinen “Atatürk 1881 – 1919 (1. Film)”,...
Devamını Okuyun
Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir